ammo-design-logo-footer2

Our Gallery

Contact Info

Șos. Andronache nr. 209,
Parter, Sector 2, București

+4 0733.869.594

Urmarește-ne

Ai nevoie de ajutor pentru amenajarea unui spațiu?

Serviciile noastre de design interior sunt soluția perfectă. Iată care sunt pașii prin care casa ta se poate transforma într-un spațiu unic și deosebit:

design-interior-ammo-design

Consultare inițială și definirea nevoilor:

Primul pas într-un proiect de design interior este consultarea inițială cu clientul. Aici ne dorim să te cunoaștem și să înțelegem nevoile tale, stilul de viață, preferințele și obiectivele legate de spațiul pe care dorești să-l transformi. Împreună, vom discuta despre bugetul alocat, termenele și orice alte cerințe speciale pentru proiect.

Analiza planificarea spațiului:​

Odată ce am înțeles nevoile și preferințele tale, vom analiza și evalua spațiul existent. Vom lua în considerare dimensiunile, structura arhitecturală, iluminatul și fluxul spațiului. Pe baza acestor informații, vom crea un plan detaliat și o schemă de culori și materiale care să se potrivească cu stilul și obiectivele tale.

Propuneri și concepte de design:

În această etapă, vom prezenta propunerile și conceptele de design personalizate pentru locuința ta. Vei avea ocazia să vizualizezi prin schițe, mood board-uri, desene sau imagini 3D cum va arăta spațiul după finalizarea proiectului. Vom discuta despre mobilier, accesorii, culori, materiale și orice alte aspecte importante ale designului interior.

Selecția și achiziționarea de mobilier și materiale:

După ce am definit conceptul de design, vom începe selecția și achiziționarea de mobilier, accesorii, materiale și alte elemente necesare proiectului. Colaborăm cu furnizori și comercianți de încredere pentru a obține cele mai bune produse și materiale care să se potrivească stilului și bugetului tău.

 

design-interior-ammo-design-04
design-interior-ammo-design-02

Implementarea și coordonarea lucrărilor:

În această etapă, designul interior prinde viață. Echipa noastră de experți va coordona toate lucrările, de la renovări minore până la instalații și montaje. Te vei bucura de un proces fără griji, în timp ce noi ne ocupăm de aspectele tehnice și de gestionarea echipei de specialiști pentru a obține rezultate de calitate.

Finalizarea și livrarea proiectului:

În etapa finală, vom finaliza toate detaliile și vom face ultimele ajustări pentru a ne asigura că rezultatul final îndeplinește așteptările tale. Vei primi o locuință transformată, care reflectă personalitatea și stilul tău. Suntem aici pentru a te ghida și a te asista în această etapă, asigurându-ne că ești complet mulțumit de proiectul de design interior realizat.