ammo-design-logo-footer2

Our Gallery

Contact Info

Șos. Andronache nr. 209,
Parter, Sector 2, București

+4 0733.869.594

Urmarește-ne

Servicii AMMO Design

Design interior

un spațiu amenajat armonios integrează perfect nuanțele, texturile și finisajele potrivite. Te putem ajuta să creezi acest spațiu care să te reprezinte. 

Design de mobilier

Propriul stil unic în spațiul tău de locuit cu design personalizat. Experiența noastră în  design îmbină armonios liniile clasice și moderne, iar  cunoștințele noastre arhitecturale integrează pe deplin funcționalitatea elementelor fără a face rabat de la creativitate.

Productie mobilier rezidențial

 Acasă este despre frumos și util în același timp, este despre suficient spațiu de depozitare, despre linii care se îmbină perfect, dar și  despre uși care nu se trântesc, sertare care glizează armonios și accesorii care completează întregul look and feel.

Productie mobilier corporate

Lucrăm alături de arhitecți și designeri cu experiență pentru a pune în practică cele mai îndrăznețe idei și da viață celor mai celor mai creative spații.

Productie mobilier hospital

Experiența noastră practică în proiecte de mare anvergură în domeniul hospital ne permite să înțelegem nevoile unui astfel de spațiu în cele mai mici detalii, de la recepție până la salon.

Management de proiect

Proiectele de amenajare a spațiiilor, indiferent că vorbim despre un spațiu rezidențial, de office sau hospital, au nevoie de înțelegere, atenție și implicare în toate etapele de proiect.

Recomandări Ce spun clienții

Te putem ajuta cu implementarea proiectului tău?